Életünk nagy részét zárt terekben töltjük, otthon és a munkahelyen egyaránt. A zárt tereket szellőztetni kell a komfort és az egészség megtartásához. A szokásos ablaknyitás rendszertelen, kiszámíthatatlan, így nem megfelelő megoldás a jó szellőzésre.

Az új ELS – EC impozáns nyomásteljesítményével erősebb bármely hasonló rendszernél a piacon. Mindeközben felülmúlhatatlanul csendes az ultraSilence® technológiának köszönhetően, a szakma által számtalan díjjal és elismeréssel kitüntetett designba csomagolva.

(Kép: ÚJ ELS EC ventilátor Forrás: Helios)

Figyelünk az energiahatékonyságra és a részletekre.

Az energiatakarékos ELS EC a sikeres szériát a következő szintre emeli. Az új motortechnológia segítségével az energiaigény 70%-kal is csökkenhet, nem beszélve arról, hogy az új ELS EC környezetbarát, gazdaságosabb és magasabb hatásfokú mint valaha.

A Helios palettáján található meg a legátfogóbb kínálat az EC technológiás egycsöves szellőztetők között. A 100m3/h légszállítás kombinálva az EC technológiával egyedülálló megoldás, ezen felül a széles kínálat minden igényt képes lefedni, bármilyen szabvány szerint is számoljuk azokat. Az ELS programban már megszokott teljesítményekhez először az ELS EC ventilátoroknál társul a 15, 25, 40 és 45m3/h légszállítás.

ultraErős

Az ELS –EC ventilátorok a kategória legmagasabb nyomásteljesítményét nyújtják. A különösen gazdaságos meghajtás mellett a speciálisan kifejlesztett járókerék gondoskodik a magas nyomásteljesítményről, minimális zajszint mellett – minden fokozatban. A szűkebb felszállók és a használat során növekvő szűrőellenállás nem jelent problémát, a légszállítás ott is biztosított, ahol más ventilátor már nem képes rá. A kiváló karakterisztika lehetővé teszi a közös felszállóra kötött ventilátorok zavartalan egyidejű üzemét, akár 28 szinten keresztül, és akár 32 egység esetén is.

(Kép: Jelleggörbe ELS EC 60 típus Forrás: Helios)

Nem szabunk határt a komfortigényeinek:

Mindenki, saját igényei szerint választhatja ki a kívánt komfort funkciót, melyet készen, előre beállítva kap kézhez.

Intelligens páraérzékelés.

Az ELS EC páraváltozás figyelő automatikával egy különösen fejlett és hatásos rendszert kapunk. A beépített párafelfutás figyelő és előrejelző érzékelő, valamint az elektronika segítségével az intelligens algoritmus a páraképződés intenzitása alapján gyorsabban reagál, mint a hagyományos páraérzékelők. ELS EC újdonság: Az utánfutás és az intervallum üzem mindegyik fokozaton lehetséges.

(Kép: Az ELS EC intelligens párafelfutás érzékelő automatikája. Forrás: Helios)

Beállítható utánfutás intervallum üzemmel.

Ideális megoldás fürdőszobába, WC-be, időszakos használat esetén. A beállítható késleltetési és intervallum üzemidők gazdaságos mégis biztonságos szellőztetést garantálnak távollét esetén is. Ezáltal a fülledt levegőjű helyiség és penészesedés automatikusan és hatásosan elkerülhető. ELS EC újdonság: utánfutás és késleltetés mindegyik fokozaton lehetséges, valamint az intervallum üzem kikapcsolható.

Jelenlét érzékelő.

A jelenlét érzékelős ELS EC igazán komfortos opció a helyiség használatának frekventáltsága alapján való szellőztetésre. Teljesen automatikusan, az igényeknek megfelelő szellőztetés biztosítható. Ideális akadálymentesített terekbe pl. WC-kbe, mosdókba otthoni és kereskedelmi, szállodai használatra, irodákba, töltőállomásokon, bevásárló központokban. ELS EC újdonság: Négy választható utánfutási idő, az utánfutás és késleltetés minden fokozaton lehetséges, valamint az intervallum üzem kikapcsolható.

A számos kiemelkedő és exkluzív tulajdonságai miatt az ELS EC ventilátor a No.1 választás az elszívásos lakásszellőztetésben.

További termékinformáció: http://els.helios.hu/

Amennyiben árajánlatot, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni, kérjük jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +36 (1) 425 3288

E-mail: ajanlat@helios.hu

Kamleithner Budapest Kft. – A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete