A virtuális térben kerülnek megrendezésre a Műegyetemi Épületgépész Napok, amelynek keretében konferencia és továbbképzés is lesz, de az épületgépészeti kiállítás is megtartásra kerül.

Konferencia infó:

Időpont: 2020. november 26-27.

Huszonhat éve hirdetjük, hogy találkozzunk november végén, amit meg is tettünk évről évre. Változatlanul igaz, hogy a személyes kapcsolattartás jelentette és jelenti ma is a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulásának és megerősítésének lehetőségét.

Az idei év történései azonban sok új dologra kényszerítettek bennünket. Ki-ki másként élte meg a szinte csak elektronikus kapcsolattartást, oktatást a home office, smart office rendszerekben. Megszerettük az előnyöket, hozzászoktunk a nehézségekhez. Enyhült a szorítás, de a személyes kapcsolattartásban továbbra is óvatosságra figyelmeztetnek a szakemberek az élet minden területén.

Miként dönthet egy szervező egy 1000 fős rendezvénnyel kapcsolatban a sok bizonytalansági tényező mellett? Hiszen a döntés szükséges a kiszámíthatóság és tervezhetőség érdekében!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy lesz 2020-ban is Műegyetemi Épületgépész Nap, sőt idén két napos rendezvényt tervezünk! Lesz szakmai továbbképzés és kiállítás is!

virtuális Műegyetemi Épületgépész Napok a biztonság és hatékonyság jegyében!

Rendezvényünk létét nem kívántuk őszig, rosszabb esetben egészen a rendezés napjáig lebegtetni, így olyan megoldást alakítottunk ki, ami a járványügyi helyzet pozitív és negatív irányú változása esetén is életképes.

Mit is jelent a virtuális Műegyetemi Épületgépész Napok?
Miként bonyolódik?

Konferencia, szakmai továbbképzés

Az év folyamán a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara sikeresen rendszerbe állította az online szakmai továbbképzéseket. Ezt a rendszert folytatjuk. A konferencia és továbbképzés két napos lesz, időpontja 2020. november 26-27. Két különböző szakmai továbbképzési nappal, a csütörtöki napon energetikai, a pénteki napon épületgépészeti szakmai továbbképzéssel.

Épületgépészeti kiállítás

A kapcsolódó épületgépészeti kiállítást a www.talalkozzunk-muegyetem.hu honlapon valósítjuk meg. A cégek a hagyományos kiállítási stand helyett idén virtuális standon jelennek meg és mutatkoznak be a konferencia résztvevői számára, illetve immár országosan is a szakmai szereplőknek. A virtuális térben biztosítjuk, hogy a honlapra látogatók barangolhassanak a standok között. A virtuális kiállítás az OMÉN nyitónapján nyílik meg és egész héten át látogatható lesz.

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, az esemény szervezője az újszerű lebonyolítás sikere és a magasszintű szakmaiság biztosítása érdekében együttműködik a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszékének munkatársaival.

Várjuk Önöket, jegyezzék be naptárjukba!

2020. november 26-27.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Helios virtuális standjánál!