Idén november 25-én kerül megrendezésre a Műegyetemi Épületgépész Napok, amelynek keretében konferencia és továbbképzés is lesz, valamint az épületgépészeti kiállítás is megtartásra kerül.

Konferencia infó:

A rendezvény időpontja: 2021. november 25. csütörtök, 9.00 és 16.00 óra között
A rendezvény helyszíne: BPMK, 1117 Budapest, Kaposvár u. 5-7.

Találkozunk?
Találkozzunk a Műegyetemi Épületgépész Napon!

Huszonhét éve hirdet találkozót november végére az épületgépész szakma, mert a személyes kapcsolattartás teszi lehetővé a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulását és annak megerősítését. Az elmúlt időszak mindenki által ismert nehézségei akadályoztak bennünket a jelenléti oktatások szervezésében, a személyes találkozásokban.

Az elektronikus kapcsolattartásba, a home office munkavégzésbe minden praktikuma ellenére azonban mintha sokan belefáradtak volna, látva az elmúlt hónapok jelenléti oktatások és szabadidős szakmai találkozók nagy létszámú résztvevőit.

 Így különösen fontosnak tartjuk, hogy a 2020-as online Műegyetemi Épületgépész Nap
után rendezvényünket idén a szokásos jelenléti formában szervezzük meg.

Lesz szakmai továbbképzés és kiállítás! A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, az esemény szervezője a magasszintű szakmaiság biztosítása érdekében együtt működik a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszékének munkatársaival.

Szakmai továbbképzés

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara szervezésében
Az épületenergetikai irányelv új kihívásai: közel nulla energiafelhasználású és okos épületek szakmai továbbképzést hirdettük meg elismert magyar és külföldi előadókkal.

Épületgépészeti kiállítás

Változás! Az eseményt, így a kapcsolódó épületgépészeti kiállítást is idén a szervező Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara székhelyén,1117 Budapest, Kaposvár utca 5-7. rendezzük!

Várjuk Önöket!
Jegyezzék be naptárjukba az eseményt!

2021. november 25. csütörtök

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Helios standjánál!