2022. szeptember 24 – 30. között  harmadszor kerül megrendezésre az Építem az otthonom online ingyenes konferenciasorozat, mely házépítőknek, házfelújítóknak és építési szakembereknek nyújt segítséget.

Rendezvény infó:

Bodnár György, Az építő közösség létrehozója és az őszi Építem az otthonom 2023 egy hetes építkezési rendezvény házigazdája:

„Arra törekszünk, hogy a konferencia előadásain minél több tudást és gyakorlati tapasztalatot átadjunk az építkezőknek. Így ezzel feltehetőleg nagyobb eséllyel indulhatnak életük egyik legnagyobb kalandjára.

Hogyan lehet sikeres és költséghatékony egy házépítés, házfelújítás a mostani nehéz időkben? ❓?
Rengeteg hasznos tipp és kézzel fogható információ Magyarország legnagyobb online építkezési konferenciáján. ?
Szeptember végén már harmadszor kerül megrendezésre az Építem az otthonom online ingyenes konferenciasorozat, mely házépítőknek, házfelújítóknak és építési szakembereknek nyújt segítséget. 40+ hasznos előadás, esettanulmányok, jövőt formáló trendek, hogy még felkészültebben és költséghatékonyan vágj bele az építkezésbe, felújításba!
És ami a legjobb: az előadások regisztrációval 24 órán keresztül ingyenesen nézhetőek.

Előadásunk:

Rezsicsökkentés hővisszanyerős szellőztetéssel

Egy hővisszanyerős szellőztetőrendszer nem csak páraháztartásért, nem csak a jó levegőért lehet felelős, hanem az energiamegtakarításért is. Részletesen bemutatjuk, hogyan!

Az előadások regisztrációval ingyenesen meghallgathatók!

Regisztráció: https://www.epitemazotthonom.hu/