Öt konferenciaprogramban 50 szakmai előadással és 70 kiállítóval várja a MÉGSZ az épületgépész kollégákat január 31-én, a START 2024 Épületgépészeti Évindítón. Nézze meg a részleteket és regisztráljon! Szakértő kollégáink várják Önöket a Helios standnál!

Rendezvény

Nagyszabású évindító információs napunkon 4 teremben 5 tematikus szakmai program zajlik majd, a konferenciatermek közös előterében pedig több mint 60 céges kiállító várja az érdeklődőket.

A tematikus programokban közös, hogy újdonságokat, aktuális és jövőbe mutató szakmai tudást tartalmaznak, vagyis hatékonyan hozzájárulnak az épületgépészeti tervezők, kivitelezők, üzemeltetők színvonalas munkavégzéséhez.

Ha részt kíván venni a rendezvényen, kérjük, az alábbi programok közül arra regisztráljon, amelyik a legjobban érdekli Önt. További programra nem szükséges regisztrálnia, a többi teremben zajló programok, előadások a nap folyamán szabadon látogathatók lesznek.

Időpont:    2024. január 31., szerda, 8.30-16.30 óráig

Helyszín:    Lurdy Ház, 1. emeleti konferencia- és kiállítótér
(Budapest, IX. ker. Könyves Kálmán körút 12-14.)

Szervező:                 Magyar Épületgépészek Szövetsége (MÉGSZ)
Szakmai partnerek: Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége (HKVSZ)
Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara (BPMK), Magyar Épületgépészeti Egyeztető Fórum

Tematikus szakmai programok:

5-ös terem:

  • 8.30-16.15: Energiahatékonyság és komfort 2024 konferencia

A rendezvény főprogramja. Díjmentes konferencia.

Részletes program és jelentkezés itt

6-os terem:

  • 8.30-14.00 Fókuszban a klíma, légtechnika és a hőszivattyú 2024 konferencia

Díjmentes konferencia, amely egyben díjmentes F-gáz kreditpontos képzés is.

Részletes program és jelentkezés itt

7-es terem:

  • 8.50-12.10 Középpontban a napelemes rendszerek 2024 konferencia  – Akkumulátoros energiatárolás a napelemes rendszerekben, a napelemes rendszerek tervezése, tűzvédelme

Díjmentes konferencia.

Részletes program és jelentkezés itt

  • 14.00-16.30 A HKVSZ saját F-gáz kreditpontos programja

Díjköteles F-gáz kreditpontos képzés.

Részletes program és jelentkezés itt

4-es terem:

  • 9.00-15.00 A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara (BPMK) hagyományos kötelező kamarai továbbképzése

Díjköteles képzés.

Részletes program és jelentkezés itt

 
A rendezvényre való belépés díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A BPMK és a HKVSZ továbbképzések kivételével a konferenciákon való részvétel is díjmentes.
Jelentkezési határidő: január 26., péntek, 17.00 óráig.
A 6-os teremben zajló Fókuszban a klíma, légtechnika és a hőszivattyú konferencián való személyes részvételért F-gáz kreditpont kerül jóváírásra az arra jogosultaknak. Az akkreditáció folyamatban van.
A kreditpont-jóváíráshoz érvényes F-gáz személyképesítéssel kell rendelkezni. A részvétel igazolásához a résztvevőnek személyesen alá kell írnia a jelenléti ívet a konferencia elején és végén is!
Igényét a jelentkezés során jelezheti, ahol meg kell adnia személyes (és nem a céges) F-gáz azonosítóját is. A jelentkezőket rögzítjük a Klímagáz Adatbázisban is, tehát a kreditpontok érdekében elegendő a személyes részvételre való jelentkezési linken regisztrálni és az F-gáz azonosítót megadni.
A 7-es teremben zajló délutáni HKVSZ programra (mely szintén F-gáz kreditpontos) külön kell jelentkezni. Az ezen való részvétel díjköteles.

További részleteket az esemény hivatalos weboldalán a http://start.megsz.hu -on olvashat.