2019. április 3-7. között kerül megrendezésre az idei HUNGAROTHERM – CONSTRUMA kiállítás. A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete a kiállítás kapcsán akciót hirdet.

AKCIÓ ismertető:

Tisztelt Ügyfeleink, Kedves Partnereink!

A Kamleithner-Budapest Kft. Construma-s akciót hirdet HELIOS KWL® hővisszanyerős szellőztető rendszereire.

A teljes rendszer megrendelése esetén, a HELIOS KWL® központi hővisszanyerős berendezéshez kapcsolódó FlexPipe® PLUS légelosztó hálózat csővezetékének (FRS-R 75) első 150 méterét ajándékba kapja cégünktől!

Az akció minden ügyfelünk számára elérhető, aki 2019. április 3. és április 7. között a HUNGAROTHERM – CONSTRUMA 38. Nemzetközi építőipari szakkiállításon regisztrál standunknál.

Helios stand: „A” pavilon 103C3

 Azon ügyfeleink részére, akik a CONSTRUMA-n regisztrálnak standunknál, 2019. augusztus 31-ig történő megrendelés és 2019. szeptember 15-ig történő elszállítás esetén vehető igénybe akciónk.

Az akcióban való részvétel feltétele a HELIOS központi szellőztető berendezés és a hozzá tartozó rendszerelemek megrendelése. A minimálisan rendelendő rendszerelemek:

–          KWL EC hővisszanyerős szellőztető berendezés

–          FRS-R csővezeték (a szükséges mennyiségű FRS-DR tömítőgyűrűvel)

–          FRS-VK osztódobozok

–          FRS szelepfogadók

A CONSTRUMA-S akció egyéb akciókkal nem összevonható, egy rendszer vásárlásához csak egy kedvezményregisztráció használható fel.

 Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Helios standjánál!
Az akció ismertetője letölthető ITT.

Üdvözlettel:

A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete

 www.helios.hu

Budapest, 2019. március 4.